Pink Ice Cream Bar -

Gästbloggning nr 2

Hej an jag heter alicia och min blogg heter allenorberg.blogg.se och nu gätstbloggar jag ju så att ja..... HEJDÅ :)

GÄSTBLOGGNING!!

Hejsan jag heter felicia min blogg heter feliciagruvman.blogg.se heheh nu är jag med julia och alle  mina kömmpisar :D :D :D

Kömpisar!

Hej hej, nu blir det kömpisar! 1 kömpisen hääär och kömpis nr 2 häääääääääääär nu blir det mellis, sen får dom 2 två blogga! Vänta dom ska få gästblogga!! :) :) :) !!!


                    pizap-com13151542128342

Nu sååå

Streetdance! Jag älskar att dansa och kommer göra i hela mitt liv.   The music is the way i talk, and dance are the way i walk!   Det betyder på svenska: Musiken är vägen jag pratar, och dansen är vägen jag dansar ! :) Men idag har jag varit iskolan som vanligt och vi har typ uppfunnit en ny "lek " som man häger i ett rep med fötterna och repet sitter fast i en slags hinderbana grej eller hur jag ska säga och så gör dem andra fart med hjälp av hinderbanan grejen som där man sätter fötterna i sitter hänger , och då gör man fart och det är SKITKUL!! Haha kanske inte är så bra på att förklara, och ni är bara bäst som kommenterar! Nu ska jag väll snart dra till dansen, jag kom typ nyss hem och jag har ätit lite mellis och bytit kläder till danskläder! Aja, nu drar jag väll snart! Ses!pizap-com13151542128342

idah

hej hej, idag har de varit skola  och jag älskar NO som vi hade idag ;) :D Imorgon har jag streetdance och kanske inte kan blogga på kvällen då eller hela dagen och tack NEA för att du kommenterade ! Jag tycker ni är bara så BÄST när ni kommenterAR!! ;) Ajja, ses imorgon, jag ska försöka blogga då om jag hinner direkt efter skolan , men om en månad så ska jag och alle vara med på storsamlingen, jag tror ni vet vad det är eftersom alla som läser denna blogg går på skolan?! :P Och jag har bestämt att jag ska börja med "sno stilen av" kommer ett sånt inlägg senare ikväll, då får ni sno stilen av ingen mindre än Avril Lavigne!! ;) Så det blir väll lite mer intressant? Jag bara älskar att blogga!! Ni läsare är så bäst för att ni läser denna blogg! Jag är så tacksam för det! (L) Det är så kul att bara blogga och sitta här än att bara göra headers och bakgrunder och annat sånt! ;) Aja, vi ses väll imorgon alla underbara läsare ni är helt AMAZING!!!


Och jag måste påminna om veckans vinnare alicia! Hennes blogg hittar du hääääääääääääär!


                                            //JuliA

Ska jag börja med...

Hej!

 Ska jag börja med sno stilen av? Det är ni som bestämmer men jag tycker det skulle vad ganska kul att ha det 1-2 ggr i veckan! Eller har jag fel?! :D Aja, det hänger på er!


       Kramizar Julle :)

Idag

Idag har jag bara vart hemma och städat lite, och varsegod alle! Imorgon äre skola! :( :/  Det är jätte tråkigt plus att vi går till halv 3 ! :( <3 Aja , det är väll inget på tv ikväll? Ne, jag tror ej det hahah, jag svarade på min egen fråga. Vi ses väll imorgon eller så! och frässten, ska jag ha den här som header? kommentera-min-blogg Kommentera tack, det blev inte så "synlig" bild! nu hej då ahhh :Ppizap-com13151542128342

Och dagens blogg blir...

... Alicia! Nu ska hon dessutom få en länkning på facebook och min blogg! hennes blogg: http://www.allenorberg.blogg.se  En superfin blogg ;) :D Nu så kommer dagens blogg nästa vecka igen! :) :P Hej då




                                            pizap-com13151542128342

Liseberg igår!!

Hej hej, igår var jag på Liseberg och det var superkul!! Vi åkte massor av karuseller men inte Atmosfear för den var "trasig" ! :( Men jag åkte uppswinget, den är nog min favorit , eller mina favoriter är balder, kanonen och uppswinget!

Här kommer
lite bilder från karusellerna!Spinrock!! :D
  • liseberg207Kanonen!Hang hai

  • Uppswinget! Den är jätterolig! Vi ses Liseberg nästa år! :) :D

//Julia

God morgon!!

Hej och god morgon ! Har ni sovit gott? ;) Idag är det fredag och vet ni varför jag älskar den? :D Då har man hela helgen framför sig!!! :P Idag vet jag inte vad jag ska göra för jag är sjuk :( Kan ni snälla kommentera och säga vad jag kan göra ? ´;)   Hej svejs ses ikväll !!




                                        pizap-com13151542128342

Sjuk!!!!!!

Hej hej idag är jag sjuk, inge vidare, jag är förkyld, snuvig och jätte ont i halsen så jag nästan inte kan prata!! :( :'( Och idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på , några förslag? ;) Men tack snälla amanda, klart att jag ska kolla den! :D  ! :) :D Men jag måste påminna om veckans blogg, kan ni kommentera så väljer jag en vinnare och vinnaren får en länkning och kanske också mer läsare! :P Men idag ska jag nog spela lite sims 3 och SOVA!! Så skönt! :D Men har ni något förslag om vad jag ska skriva om? Eller om jag ska designa bloggen mer på nåt sätt :) Jag vill ha den så uppdaterad som möjligt! Aja vi ses väll idag, ikväll elr. nån gång idag hahahh ;)  Ha en bra dag nu så ska jag väll piggna på mig så jag blir frisk!! 


                         pizap-com13151542128342

Idag

Hej!
Idag har jag varit iskolan och nu ska jag göra engelska läxor! Jag va även med alle  och vi satt mest vid datorn och tittade på tv ;) Ikväll blir det IDOL och det är jättebra!! Nyss har vi ätit. Vi åt PIZZA!! :D    Ses imorgon!




                 //Julia

med kompis

Hej ! Just nu sitter jag på alles dator och skriver medan hon  sitter i ett annat rum och skriver ;) :D Nu ska vi väll äta mellis och sen hitta på någe bus :D :) Idag har jag varit  iskolan till 5 över halv 3 :( Så jag kanske inte skriver nåt stort inlägg just nu men jag kanske skriver senare ikväll!! :P Så jaa, vi ses världens bästa läsare!! Ni är bäst som läser denna blogg!   ¨



                                                        //Julia

Hej!

hej, idag har jag varit i skolan och varit med alle och feffe och det var superkul! Iskolan har vi haft SO och matte och lite sånt, men det var jätte god mat idag! HAMBURGARE!!!<33333 Och nu på kvällen har jag gjort läxor oh snart ska jag kolla på IDOL! :) :D (L) (l) <3 Just nu sitter jag och bloggar men har ni något förslag om vad jag kan göra om på min blogg så den blir bättre än bra+? Aja, det var väll dagens nyheter (OBS! På helgen bloggar jag 2-3 inlägg på dag men på vardagar bara 1 elr 2) 



pizap-com13151542128342heart

                                                                           

Veckans blogg är här ;)


Dagen idag

Dagen idag: Jag vaknade upp klockan halv 8 och gick och åt frukost och satte mig vid datorn! Sen satte jag på mig kläder och vi åkte till Mcdonalds klockan 12 eller nåt, sedan kom jag hem och jag fixade med engelskaläxan och mattebok Sedan städade jag mitt rum, eller kanske inte direkt städade, bäddade bara sängen ;) Sen gick jag och min syrra till affären och pantade ihop 97 kr :) När vi va i affärn träffade vi på Alle Och nu har jag  fixat lite med bloggen och så, nu ska vi ha filmkväll och titta på bla (bland annat) jägarna 2, hur många lingon finns det i världen och hopp!   Så nu får ni ha en fortsatt trevlig söndagkväll!! :D



                                                                          //Julia

Nu så...

Hej, nu så ska jag göra läxor och städa  mitt rum! Senare ska jag gå och panta burkar! ;) (Förhoppningsvis) Vi var i stan idag och åt på Mcdonlads och sen åkte vi till Willys!! Nu är jag hemma och skriver! Jag gjorde som en svart rand mellan headern och bakgrunden! Vad tyckte ni om det? :D Ses ikväll!!  






                                                            //Julia

GILLA!

Hej, nu har jag äntligen gjort en gilla knapp till facebook! Du kan se den nedanför klockan! Då klickar du på den så kommer du till min chiilly.blogg.se på facebook! :) Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra? Har ni några förslag kanske ?  :P Aja nu ska jag väll kolla på nån film! Jag återkommer ikväll vad jag gjorde ! Men vad tkr ni om min nya design och allt? 










                                                      //Julia :)

tränar

hej jag ska inte göra nåt inlägg utan bara träna på att ögra länkar nu så hejdå




felicia  ja nu kan jag så hejsvejs!!

Påminna

hej, jag glömmde påminna om felicias blogg: http://www.feliciagruvman.blogg.se 

Förlåt!!

Hej och förlåt! <3 jag har inte bloggat på jätte länge och jag äe SÅ ledsen! Men nu ska jag skärpa till mig, och jag ska göra en ny header och fixa lite med bakgrunden! Sen vet jag inte mer vad man kan göra, men idag så ska jag på kalas hos min mormor och lite sånt, finns det nåt på tv ikväll? Aja, nu ska jag nog träna lite streetdance! Fast jag har typ nyss börjat på det så jag är inte nån sån som kan snurra på huvudet :D hahahah, nu ska jag väll göra mig i ordning och sen göra nåt mer, nu har ni min dag i text :) hejsvejs!!




//Julia (L) <3 :*

Hej!

Hej! Nu har jag fixat och grejat lite med min blogg så jag tänkte att det var dags att skrica lie! Aja, vi va istan och kollade på filmen Smurfarna i 3D! Jag rekommenderar den! <3 Och nu ska jag väll kolla lite på IDOL och sen gå och lägga mig, imorgon är det skola och jag har köpt en ny tröja, det står oh shit its moday vilket betyder oh shit! Det är måndag hahahah aja, ses imorgon!




                            //Julia :) :D (L)


Och veckans bloggvinnare är!:...

... Felicia! Hennes blogg heter  Http://www.feliciagruvman.blogg.se Nu ska jag göra reklam för hennes blogg i två veckor! Så om 1 vecka igen är det dags igen!! Ses då! (Reklamen för hennes blogg är på facebook och på min blogg!)               



//Julis

Slänger in ett litet inlägg!<3

Hej, jag har gjort ny header igen!! Fast med tect! Var den fin? KOmmentera gjärna!<333 Aja, nu ska jag städa mitt rum och sen räkna lite matte sen ska jag och min familj gå och se smurfarna! (Det heter ett av mina marsvin också hehe) Lägger upp en bild av den filmen! Men en fråga! Hur lägger man in låtar? Var snälla och kommentera om ni vet och vill hihi!!    Ses ! //Julia :)  :D 

Om dagens blogg

Hej! Lite grejer för dagens blogg! Det måste va minst 3 st som är med! Och.. den som vinner kommer jaag gjöra reklam för i över 2 veckor!!<3 Bara så ni vet! Och tack ni som är med! Jag säger senare ikväll vem som vinner!! Mvh dagens blogg!

Idah:

Idag kanske ja ska va med feffe (feliciagruvman.blogg.se) och lina (frosthagen.blogg.se) Men, nu kommer den stora frågan! Gjorde jag en fin header? Om ni vill så kan jag hjälpa er med sånna! Aja kanske ses ikväll! Hej dåå!! //Julia

Ny header!

Hej! Nu har jag gjort en ny header och jag blev faktiskt väldigt nöjd! <333 Var den fin? Kommentera!! Ses imorgon!





//julia

Vill du bli...

....Dagens blogg? Anmäl dig genom att kommentera så kollar jag era bloggar och väljer en värdig vinnare!<33333

Sjuk idah:(

Hej hej! Idag har jag varit sjuk så jag har inte gått till skolan, aja, jag har vilat och så sen åkte vi in till stan en snabbis! Och nu sitter jag här och skriver! Och från kommentaren från felicia: Tack, men jag fattade inte riiiktigt hur du menade du får ta det på din blogg. Aja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer! Men ni kan väll kommentera lite MERA!

Ja

Ja, nu är jag tillbaka efter streetdansen och det var jättekul! Aja, nu ska jag väll gå och lägga mig! Så vi hörs imorgon efter skolan ! Hej svejs!

Nu ska jag:

Hej hej! Nu ska jag till streetdancen och ha kul och dansa där! Aja, men snälla! kan ni inte kommentera elr på frågestunden?

Please, aja, jag har inge mer att säga för jag har väldigt brottom! Ses! // Julia

Frågestund


Idag så:

Hej hej! Idag har jag... ehh jag vet inte.. jo, jag har vart i skolan. Skolan började med idrott och jag glömmde idrottskläder så jag cyklade hem och hämtade dem och tillbaka på 10 min. :) Aa, sen hade vi NO och vi labbade! Det var jätteskoj! Hehe!Aja sen var det rast och lite blabla haha, jag är lite flummig idah rah ahahahha. Men när jag kom hem så städade jag mitt rum och lite sånt och imorrn är det dans, jag går på "street-hiphop!" Yeah aja ses imorrn

Hej

 
Ska jag ha den elr ska jag göra en ny snälla kommentera

Hej hej

Hej! Idag har jag varit i skogen och kollat på löv och lite sånt, sen när jag kom hem så fixade jag lite med min blogg!! Och ja, det är väll typ det ända jag har gjort idag med en fråga! Ska jag ha kvar den här klockan som jag

har eller skaffa en annan? Ni får kommentera! Aja, nu ska jag se filmen Rio! Ha en fortsatt trevlig kväll Hejsvejs!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0