Pink Ice Cream Bar -

Hej! :)

Hej hej! Idag har jag inte gjort nåt speciellt ;) jag har spelat lite sims 3 med min kusin ! :) sen så har det vart julbord, mums<33333 aja men hej då=)


//Julialiteee gamla bilder ;)<333

Tillbax !

Tillbax! Ja, jag vill satsa på den här bloggen med! :) Men ja, idag så har det vart SOprov! Gick super bra ;* Hihu och sen efter det var man med Alle, min, feffe och alles blogg heter www.missize.blogg.se det är bra om ni vill läsa det :) ses imorgon eller ikväll!<333//Julia

Så här är det...

... Att jag inte kommer blogga på denna blogg, jag har skaffat en ny blogg med Felicia och Alicia som jag kommer satsa på :) Så ni som har läst på den här bloggen, börja läs den bloggen istället. Den är alltid uppdaterad! Om ni vill kolla in den så sök eller klicka på denna länk!    Jag lovar er att den är super fin! Tack för att jag fick blogga här! Men jag kommer inte stänga ner bloggen. Jag kanske börjar senare om nåt år´, men glöm nu inte hur värdefulla ni är och bäst som har läst denna blogg och snälla! Börja läs bloggen jag har med Alicia och Felicia! Tack för allt!


//Julia 

Sorry...

.. Men så här är det, jag ska ta en bloggpaus, men jag vet inte hur länge, det kan vara dagar, veckor eller månader, sen vet jag inte om jag lägger ner bloggen, det bestämmer ni...kommentera om jag ska fortsätta blogga sen efter bloggpausen Och ni vill såklart veta varför jag slutar, men jag orkar inte blogga! Nu får ni en rolig bild:
och några fler:
Hej då bästa läsare! Hare så bäst!


//Julia

RSS 2.0